L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 7 de gener del 2019

Tavernes és un mar de música, amb 9 esdeveniments distints quan a característiques, músiques i assistents.


El govern de Compromís ha aconseguit que Tavernes siga tot un referent estatal i valencià quan a l'organització de celebracions musicals de primer ordre. Tot amb un objectiu: que Tavernes i la platja siguen coneguts, que siguen la destinació de turisme perquè trobe altres atractius i activitats alternatives i esdevinguen també un motor econòmic. Es calcula que són 100.000 persones els assistents totals a aquests festivals.


El govern de Compromís ha potenciat festivals distints, amb característiques diferents, tant en les músiques, com fins i tot amb el tipus d’espectadors, que són de diverses i múltiples realitats socio-culturals. I ha aconseguit una oferta musical de primer ordre que, sense dubte, no hi ha en cap altra localitat valenciana. I quan al turisme, a la immillorable oferta musical s'uneix l'oferiment d'unes bones platges (banderes blaves), bona gastronomia, bon ambient, un gent familiar i amable com som els vallers i valleres, paisatges immillorables i moltes coses per descobrir.   



L'oferta musical s'ha concretat en festivals de gran format ("Festivern" a la ciutat, "Iboga" i "Mediterrània" a la platja), la potenciació dels que teníem ("Sete Sois, Sete Luas", "Pop al carrer") i s’han impulsat altres nous com ("Holy Dreams", "Cançons a la mar", "Sona Baixet", "Major Fest").



Tavernes és un mar de festival. Una oferta cultural musical envejable, a nivell d’una capital, i que ha posat a Tavernes en el mapa a ser un focus d'atracció per al turisme.