L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 6 de gener del 2019

Reportatge fotogràfic de la cavalcada i nit de Reis d'Orient 2019

 

La cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient va partir de la plaça del poliesportiu municipal per enfilar el Passeig Colom. Ací teniu, per ordre el pas pel passeig. Si feu un clic damunt de les fotografies les podreu visionar més gran.Les podeu copiar si us interessen, només us demanem que si les publiqueu indiqueu la procedència. Gracies. 


 


CARRER MAJOR

Fotografies preses en el Carrer Major, amb gran expectació per xiquets i majors, que omplien les voreres del carrer abans d'arribar a l'Ajuntament .




PLAÇA MAJOR

Amtb una plaça Major plena, l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i demés autoritats de la localitat han rebut els Reis d'Orient. L'alcalde els ha ofert la clau màgica que obri totes les cases de Tavernes perquè donaren els joguets en el balcó de l'Ajuntament.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc javi de la cavalcada de reis, es una llestima que amb tan bon reportage falte una foto del grup de teatre, mira si en tens alguna i evitarem que en diguen que no han eixit a la cotorra. Gracies i bon dia de reis

La Cotorra de la Vall ha dit...

Disculpa'ns, Javi. No ha estat res intencionat. Esperem que amb les fotos afegides haver subsanat la falta de fotos.
Si no és correcte encara, dis-nos on anaven desfilant en la cavalcada per poder localitzar les fotos, si en tenim.
Gràcies per la comprensió

Anònim ha dit...

Bona cavalcada pero crec que podien haber llevat ahir la pancarta de finançament just i colocarla demà.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Recordar que exigir al govern de l'Estat un finançament just va ser una decisió aprovada en les Corts Valencianes per tots els partits i per unanimitat.

Les Corts Valencianes són el màxim organisme de representació dels valencianes i valencians, i Tavernes és un poble valencià on els partits que formen el consistori, i que representen a tots els vallers i valleres, formen part de les Corts Valencianes.

Anònim ha dit...

En el Levante ni una foto de la cabagalta de Tavernes de Gandia si.
Lamentable i diuen Levante la Safor.

Anònim ha dit...

Ells només volen exclusives o coses contra el govern. Com tu comentes La Safor és només Gandia i alguna volta Oliva. Que diferencia del diari comarcal que va començar i el diari de Gandia que és ara.