L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de gener del 2019

Presentació del Club de Pilota Valldigna

 

El Club de Pilota Valldigna va presentar ahir en el trinquet municipal els seus equips, un acte que va comptar amb la presència del regidor d'Esports, Josep Llàcer, la presidenta del club Caty i l'entrenador Juanjo Sala, gran impulsar del nostre esport nacional a Tavernes.



El Club de Pilota Valldigna a poc a poc va obrint-se camí va reunint un bon planter de jugadors joves, el futur de la pilota en la nostra ciutat que, així i tot, com ací hem publicat ja ha aconseguit triomfs importants en els campionats provincials la temporada passada. Per aquesta, els equips han quedat integrats per:

Benjamins: Àngel, Víctor, Alex, Pol, Joan i Pau
Alevins: Júlia Clemente, Marcos i Ferran.
Infantils: Dani, Iker, Josep, Júlia Andrada i Miguel.
Cadets: Blai, Alex i Aarón.
Sénior femení: Lourdes, Tania, Encar, Carme, Karina  i Caty.
Sénior masculí: Miguel, Juan, Miguel i Vicent.




La presentació ha servit també per a donar a conéixer el nou equipament de la campanya (xandalls, dessuadores, samarretes de passeig i de joc).

El regidor d'Esports, Josep Llácer, va lloar el treball que efectua el club i va donar les gràcies als jugadors i a tot els components pel treball encomiable que fan en favor del nostre esport nacional, la pilota valenciana, amb el desig de que novament els èxits acompanyen la temporada i el nom de Tavernes torna a estar en el més alt de la pilota.

Llácer va confirmar la millora del trinquet municipal, amb un conjunt d'obres on es millorarà el pis, i elements de tancament, cosa que serà possible amb una subvenció de la Diputació de 57.000 euros i altres 20.000 euros a càrrec de l'Ajuntament.



Com a complement de la presentació, els assistents gaudiren de partides dels equips de base amb els d'altres poblacions, donant-se els següents resultats:


Benjamins: Valldigna 0 Alqueria Comtessa 20
Valldigna Infantil "B" 0 Alqueria de la Comtessa "A" 25
Alevins: Valldigna 25 Font En Carrós 15
Valldigna infantil 25 La Font Encarrós 10. 


Les partides van servir per comprovar el nivell dels jugador, i van ser molt disputades amb jocs que igual podien anar a un a l'altre equip, i on es va poder comprovar que la pilota valenciana és una realitat a Tavernes i en això té molta part de culpa el Club de Pilota Valldigna i el seu entrenador Juanjo Sala.