L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 13 de gener del 2019

Millora general del servei de neteja i arreplegada de fem i un estalvi anual de 336.000 euros




El govern de Compromís ha fet una nova adjudicació del servei de neteja viària i arreplegada de fem domestic després de finalitzar fa uns mesos la concessió d'anteriors governs. Les noves condicions de l'adjudicació del contracte suposa millores en el servei un estalvi anual a Tavernes de 336.000 euros anuals.

Per tant, des del passat mes de desembre i amb la nova empresa s'ha posat en marxa tot un nou pla de neteja que ha implicat l'adquisició de nova maquinària, tant la lleugera com de grans dimensions. La inversió municipal és de 3 milions d’euros perquè el govern municipal de Compromís és conscient que un alt grau de neteja és sinònim de civilització, qualitat de vida i benestar. 
 
La nova maquinària del servei està formada per tres vehicles de transport lleuger de residus, model Piaggio, set tricicles elèctrics que milloren l’eficiència de la neteja, ja que permeten un desplaçament més ràpid del personal de neteja mentre estan desenvolupant la seua tasca i tres agranadores, una elèctrica per a espais de difícil accés, i altres dues amb motor de combustió, per a espais amb major extensió.
 
 

Imatges de la presentació de la nova maquinària  fa ara un mes

Les dues últimes agranadores, tot i funcionar amb carburant, milloraran la salut i el medi ambient de Tavernes ja que compten amb un sistema d’agranat únic al món, amb filtració total que elimina totes les partícules que hi ha a l’ambient (partícules del trànsit, cendres, pol·len vegetal, arenes fines, fragments de fibres tèxtils, metalls pesats...), a més d’emetre zero emissions, zero partícules, zero pol·lució i produir zero soroll.
 
Aquesta dotació es completara en pròxims mesos amb l'arribada dels nous camions d'arreplegada de fem, nous de trinca i d'última generació quan avanços tècnics, i que substituiran als que ara efectuen el treball de manera provisional, i també amb tres noves camionetes "Piaggio" elèctriques.