L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 28 de gener del 2019

Les millores dels carrers Joan d’Àustria i del Riu estan quasi enllestides i es prepara l’actuació del carrer Escorxador



Les obres que l’empresa Pavasal executa en els carrers Joan d’Àustria i del Riu (foto superior) des de fa més d'un mes avancen segons les previsions i en el cas d’aquests dos carrers poden acabar-se en un termini curt, un fet que demostra l’estat d’execució de les voreres quasi acabades.

Vorera Joan d'Austria


I allò que és important, i que no és veu ja, és el que hi ha soterrat a les voreres: un nou sistema de conducció d’aigua potable i noves canonades per donar servei d’electricitat. Tal com vam informar en una anterior notícia , les obres  s’han aprofitat per canviar les antigues canonades d'uralita, actualment prohibides, per altres materials més moderns i segurs, tot en benefici de la sanitat de les persones que viuen al carrer, així com les d’electricitat.

Encreuament de voreres Joan d'Àustria-Riu


Aquestes actuacions estan compreses del projecte denominat “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", una obra molt esperada pels veïns i que implica una inversió municipal de 132.601 euros i un temps d’execució total de 3 mesos.

Adequació de passos de vianants a la normativa d'accessibilitat

 Les obres en con junt contemplen  la millora de voreres i repavimentació del ferm de trànsit dels carrers implicats, així com l’adequació a la normativa d'accessibilitat vigent dels passos de vianants en els encreuaments dels carrers. L'objectiu és millorar la seguretat vial dels encreuaments on conflueixen aquests carrers en diverses direccions de trànsit.

Les obres que s'executen foren escollides com a prioritàries pels veïns de la barriada en les reunions celebrades fa un temps per determinar les obres a dur a cap dins del "Pla d'Inversions en la Via Pública" per barriades.

Preparant el carrer de l'Escorxador
 

Preparació de l’actuació en carrer de l’Escorxador 

D’ací a poc serà el torn del carrer l’Escorxador, el que va a parar al pont del riu Vaca, més problemàtic per estret i amb voreres molt estretes i en mal estat. Actualment s’han fet, com es pot comprovar en les fotografies, les actuacions preparatòries consistents en el canvi de les antigues conduccions d’aigua potable i electricitat, seguint el mateix patró dels carrers anteriors esmentats.

Canvi de canonades d'aigua i electricitat