L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 21 de gener del 2019

L'empresa local "Grau Pascual SA" dura a cap tot el projecte de millora del Carrer Divina Auror i adjacents


El govern de Compromís ha adjudicat l’obra denominada “Execució de guals accessibles en el Carrer Divina Aurora” (fotografia superior) a l'empresa local "Grau Pascual", que ha presentat la millor oferta per un import de 152.000 euros (Iva inclòs). El temps d’execució serà de tres mesos una vegada presentat tots els documents de l’adjudicació.

Un altra tram a millora en el carrer Divina Aurora


El projecte ha contemplat en aquesta zona un conjunt de treballs que tenen com a objectiu eliminar les barreres arquitectòniques, ampliar els espais per a vianants i adequar-los a les persones amb mobilitat reduïda del carrer Divina Aurora i els seues encreuaments. 

Un dels encreuaments a millorar en la zona
Així mateix es millorarà els passos de vianants en aquesta zona oest del nucli urbà de Tavernes, amb unes obres que s’adequaran a la normativa vigent en matèria d’accessibilitat, ampliació de l’espai per a persones amb la millora general de la seguretat vial i l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

 
Algunes de les obres de millora de carrers i voreres dels darrers anys (Mitja Galta i Calvari).

Més de 1 milió d’euros invertits en carrers i millora de l’accessibilitat

 El govern de Compromís porta invertits més d'1 milió d'euros en obres de millora en la via publica en la presenta legislatura.

 -179.000 euros en els carrers La Barca-Encreuament Mitja Galta i Carrer del Mar

- 194.000 en el Carrer La Barca encreuament amb els carrers Els Sequers

- 210.000 euros en la zona del Prado-Mestre Sansaloni i carrers adjacents

-133.000 euros en carrer Calvari-Travessera Sant Benet-Cantalot (en fase acabament)

-180.000 euros zona Escorxador-Joan d’Àustria (en execució de les obres)

-152.000 euros en el Carrer Divina Aurora (adjudicada)