L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de gener del 2019

L'Associació de Comerciants ha donat els premis de la campanya de Nadal




El passat divendres en el saló de plenaris de l'Ajuntament va tindre lloc l'acte del sorteig organitzat per l'Associació de Comerciants de Tavernes en la campanya de Nadal de foment del comerç local.

Ha estat tot un èxit de participació amb 663 xiquets i xiquetes que van presentar el seu dibuix i més de 1.000 persones que van votar en el concurs d'aparadors. Un balanç molt positiu de la campanya i que fa que l'associació ja estiga preparant la pròxima. 
 
 
Els premis lliurats foren un premi de 200 euros entre els veïns que van votar al concurs d'aparadors i 5 premis de 300 euros, tots per a realitzar compres als comerços associats.

També es va fer entrega del distintiu al 1r premi del concurs d'aparadors i 3 tabletes per als guanyadors del concurs de dibuix.
 


Comprar a Tavernes sempre té premi, i si damunt eres un dels agraciats amb els premis, encara més premi i content. Cal donar l'enhorabona a l'Associació de Comerciants per les iniciatives que du a cap per tal de posar en valor el nostre comerç local i a l'Ajuntament pel recolzament que dóna.