L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de gener del 2019

L'alcalde Jordi Joan presenta al president de la Diputació una proposta perquè l'entitat recolze les localitats que celebren festivals de música.




L’alcalde, Jordi Joan, i el regidor que gestiona la celebració de festivals a Tavernes, Josep Llàcer, s'han reunit avui amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, per tal de presentar una proposta de recolzament, per part de la Diputació, a aquelles localitats valencianes que celebren festivals de música.

La proposta rau en la demanda d’ajuda a les localitats organitzadores per les despeses extres que comporta l’organització d’aquests festivals. Policia, brigada, vigilància, neteja i, entre d’altres, campanyes de publicitat en els mitjans de comunicació són recursos que solen recaure en les institucions locals, per això la petició d’implicació econòmica a la Diputació.


La Diputació ha rebut positivament la iniciativa vallera. El president ha dit que en pròximes dates convocaran a alcaldes i/o representats dels diferents municipis valencians que organitzen festivals per estudiar la proposta vallera. A més, la Diputació s’ha compromés a estudiar una possible una modificació del pressupost per a dotar econòmicament la partida.

Cal recordar que, al llarg dels últims anys, Tavernes s’ha convertit en un referent valencià amb la celebració a la nostra ciutat d'un total de 11 festivals al llarg de l'any. Un "mar de festivals" on participen un total prop de 100.000 persones, un fet que consolida la marca Tavernes com a referent de turisme cultural musical de qualitat.

Els participants en aquests espectacles no sols ve a Tavernes a escoltar i viure les emocions de la música, sinó que pot gaudir del nostre entorn, participar en tallers, activitats d’oci de tot tipus o descobrir la nostra gastronomia, cultura i patrimoni.