L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de gener del 2019

L'Ajuntament procedeix a l'liminació d'escocells de palmeres mortes pel morrut roig




L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i membres del govern municipal de Compromís, han estat comprovant els treballs que es duen a cap d’adequació dels escocells de les avingudes de la Valldigna i de Germanies. 

Els treballs els executa l'empresa responsable del manteniment de zones verdes i consisteixen a tapar els forats dels escocells de les dues avingudes una vegada eliminat la part quasi enterrada d'estípit que havia quedat després de tallar les palmeres atacades pel "morrut roig".  L'atac d'aquest insecte va produir la mort d'alguns exemplars que hagueren de ser tallats, quedant la part inferior de l'estípit arran de terra sense poder extraure.


Una de les prioritats encomanades pel govern de Compromís a l'empresa ha estat donar solució a aquests forats en el terra per tal d'evitar problemes tant en el trànsit de persones com d'aparcament de vehicles.

Com ja vam informar en una anterior notícia, l'eliminació de l'estípit semienterrat es va efectuar amb una màquina que el triturava, semblant a una batedora gegantina, i després es va tapar en arena fins el moment actual del formigonat.


Cal indicar que l'empresa de jardineria ha procedit també al tractament específic contra el "morrut roig" per evitar que la plaga continue eliminant les palmeres valleres, tant al poble com en la platja.