L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 21 de gener del 2019

L'Ajuntament conclou la millora de la vorera del carrer Paco Valiente amb nova instal·lació d'aigua potable i electricitat



L’Ajuntament de Tavernes ha finalitzat els treballs de substitució de la vorera en mal estat del carrer Paco Valiente, en concret la situada front al CEIP Alfàndec, per una altra totalment nova. Els treballs s'han aprofitat per a canviar les canonades del servei d’aigua potable i per a instal·lar els nous tubs que porten els fils d’Il·luminació, degut a que no presentaven un bon estat.


La nova vorera (fotos superiors) presenta actualment l’aspecte que veieu en les fotografies, totalment acabada, una situació que contrasta amb les fotografies de davall de fa només unes setmanes, quan aquesta vorera estava completament alçada i es procedia a instal·lar els nous tubs d'aigua potable, ja enterrats en les fotografies, i els nous tubs de conducció dels fils elèctrics encara a la vista. Els treballs s'han aprofitat per millorar i convertir en accessibles els passos de vianants del carrer que faciliten l'accés al CEIP Alfàndec.


Les obres estan incloses dins del projecte general de millora urbana corresponent a la zona “Plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni i carrer adjacents”, seleccionada pels veïns en la reunió de barriada del CEIP Alfàndec i a la qual el govern de Compromís ha destinat un total de 210.000 euros.