L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 5 de gener del 2019

Gestionem amb trellat la hisenda municipal


I tant que sí, el canvi avança amb una bona gestió econòmica com a base de tota la bona administració municipal. I eixa bona gestió dels recursos econòmics no la podem dir de governs anteriors que, tot i viure en època de bonança i entrada de diners a cabassos amb plans "E" i "Camps i plusvàlues de Marenys, liquidaven any rere any un pressupost municipal en negatiu, en números rojos. 

Acabaven els pressupostos en negatiu i endeutats. I els ingressos els tenien sobre els 20 milions, un 25% superior als 15 milions que ha tingut Compromís tots els anys del seu govern, del 2012 al 2019.

¿Què la dreta gestiona millor l'economia del poble? Això és una mentira com una catedral. I sinó, mireu els números de la tarja de dalt. 

- Front al deute de 18 milions que va deixar el PP en els bancs, ara en tenim 8 milions
- Front al dèficit de 4'5 milions de tresoreria, ara tenim 2 milions de superàvit.
- El PP tenia 2 milions d'euros en factures als calaixos, ara hi ha 0 (zero) euros.
- Els proveïdors cobraven amb el PP als 300 dies i ara Compromís paga als 8 dies
- El PP va deixar un deute amb Diputació de 2 milions, que Compromís ha reduït a 0 (zero) euros.

I no cal ni comentar ja que s'han pagat 2 milions per l'aparcament, o els interessos anuals del deute bancari que també ha estat un bon "pinyol", o de l'anticipat del canon de l'aigua....