L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 17 de gener del 2019

Gestió de 4'7 milions en 37 programes d'ocupació i 626 veïns contractats



Els programes d'ocupació impulsats pel govern de Compromís en la present legislatura han arribat a tots els sectors de la població desocupada, des dels més joves fins als majors de 55 anys.

Això ha suposat invertir en la present legislatura i fins el 31 de desembre del 2018 la quantitat de 4.764.173,12 euros, dels quals 4.390.09,12 euros provenen de subvencions aconseguides per les gestions efectuades pel govern de Jordi Joan davant les distintes Administracions.

Això ha permés, per exemple contractar 152 persones a través dels programes d’ocupació, durant el passat any 2018, amb una inversió de 1.643.092,90 euros en forma de subvencions, que han facilitat la firma d'aquests 152 contractes, distribuïts en els distints 11 programes d'ocupació.

Al llarg de la legislatura i com a fruit d'aquesta gestió, l'Ajuntament ha contractat un total de 626 persones i, allò que és més important, hi ha programes de formació municipal, cas del taller d'obra i construcció, que han aconseguit que el 80% dels participants trobaren un treball estable en acabar la formació.

Quan el "Programa d’Inserció Sociolaboral Incorpora’t" on Tavernes, en els anys 2017 i 2018, es va atendre mes de 400 vallers i valleres, amb plans personalitzats i amb un resultat que 68 persones han trobat treball i altres 32 pogueren millorar la font d'ingressos familiars. Aquest programa va aconseguir fins i tot un premi de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies al "Bon Govern". 

Els programes EMCORD i EMCORP, específics destinats a persones majors de 30 anys amb més d'un any sense ocupació, ha permés oferir contractes per treballs en depèndencies municipals en les àrees d'Informàtica, turisme, foment local, recaptació, biblioteca i tècnics administratius.