L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 30 de gener del 2019

Els joves contractats en el programa de formació EMPUJU repinten els senyals viaris.



El taller de pintura del programa EMPUJU continua les activitats de repintar els senyals vials en el casc urbà de la ciutat. Aquesta tasca l’efectuen un grup de joves que gaudeixen d'un contracte de llarga durada, cosa que permet una formació professional, tots dirigits per un responsable. El programa d’ocupació EMPUJU ha contractat un total de 27 joves vallers distribuïts en tasques d’obra pública, pintura, tasques forestal i agrícoles i 4 coordinadors extraordinaris. 




Els treballs de manteniment de la pintura viària horitzontal de la nostra ciutat tenen com a objectiu millorar la visibilitat de la senyalització i augmentar la seguretat dels ciutadans, tant en la faceta de vianants com de conductor. Com vam informar, fa unes setmanes es van iniciar les del casc urbà després d’haver efectuat un part de la platja en una primera fase de la urbanització vallera que seguirà posteriorment. 




En el casc urbà s’han repintat els senyals i marques d’aparcament en la zona de l’Avinguda de les Corts Valencianes, carrer Marjaletes i ahir s’actuava en la zona del Passeig de Lepant, on estan fetes les fotografies.




Tots aquests treballs s’executen seguint les directrius de seguretat de la Policia Local de Tavernes i l’equip està dirigit i assessorat pel departament d’activitats tècniques del municipi, així com pels membres de la Brigada Municipal de Tavernes.




Les tasques s'ajuden de la màquina de pintura vial professional adquirida per l'Ajuntament  que disposa de controls electrònics de pressió i l’automatització en el subministrament de la pintura. Després sobre la pintura s'escampa un polsim especial que aconsegueix la refracció de la llum per la nit.