L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 27 de gener del 2019

El "Trail les Creus" se celebrarà enguany el 24 de febrer amb organització del Centre Excursionista




El Centre Excursionista de Tavernes  organitza un any més el "Trail les Creus",  a disputar-se el 24 de febrer a partir de les 08:30h. L'eixida i l’arribada tindrà lloc al Passeig del País Valencià de la nostra ciutat.

El "Trail les Creus" és una prova esportiva per a qualsevol tipus de persones i poden participar-hi tant els federats en muntanya com els que no ho estiguen. Les proves són dues curses (Trail i Sprinttrail) i una marxa de regularitat. 

Tots els participants hauran de ser majors d’edat, i pel que fa a l’sprintrail podran participar-hi els corredors a partir de 16 anys d’edat (prèvia autorització del/a pare/mare o tutor/a). Els participants menors d’edat de la marxa de regularitat hauran d’anar acompanyats per un responsable major d’edat.


Recorregut Trail
RECORREGUTS

Trail
Transcorre per la Muntanya de les Creus amb un recorregut de 22.210 metres i un desnivell positiu de 1.254 metres. El recorregut consta de un 10,76% (2.390 m) de casc urbà, un 18,28% (4.062 m) de pista forestal, un 69,05% (15.332 m) de senda i 1,91% (426 m) de camí asfaltat.

Sprinttrail
El recorregut del sprinttrail consta de 11.710 metres i un desnivell positiu de 610 metres. Consta d'un 20,41% (2.390 m) de casc urbà, un 12,98% (1.522 m) de pista forestal i un 66,61% (7.798 m) de senda.

Marxa de regularitat
El recorregut de la marxa consta de 10.000 metres i un desnivell positiu de 590 metres. Serà d'un 13,00% (1.300 m) de casc urbà, un 15,22% (1.522 m) de pista forestal i un 71,78% (7.178 m) de senda. No s’estableixen categories.


Recorregut Sprinttrail

AVITUALLAMENTS

El Trail tindrà al llarg del recorregut 4 avituallaments, més el de meta: L'Sprintrail i Marxa serà 1 al llarg del recorregut més el de meta.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran a la web de www.mychip.es  fins al dia 21 de febrer i no cal ser federat per a poder inscriure’s. No es realitzaran inscripcions el dia de la prova. L’import serà de 17€ per al Trail i de 12€ per al sprintrail i la marxa de regularitat. 

El preu del Trail, Sprinttrail i marxa de regularitat inclou el dret a la participació en la cursa, l’assegurança de responsabilitat civil i d’accidents, els avituallaments, els obsequis de la borsa del corredor i el xip de cronometratge.


Recorregut Marxa de Regularitat

Tots els participants estaran coberts per una assegurança de responsabilitat civil, que no serà vàlida en cas de malaltia, imprudència, negligència o no conèixer les lleis o el present reglament, ni tampoc els danys produïts en els desplaçaments. El participant exclou a l'organització de tota responsabilitat en cas d'accident o lesió.

Entrega de pitralls: 

L’entrega de pitralls serà el dia de la prova a partir de les 07:00 h fins les 08:00 h per als participants del Trail i de les 07:00 h fins les 08:30 h per als participants de l’Sprintrail i la Marxa de regularitat.


ATENCIÓ SANITÀRIA

L’organització disposarà, durant la prova i de forma permanent d’un metge i una ambulància a la zona de meta, vehicles-granera als avituallaments, servei de dutxes al poliesportiu del poble i massatgistes a la zona de meta.