L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de gener del 2019

El projecte de millora dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet, amb una inversió de 133.000 euros, està acabat.




El projecte denominat “Millora de l’accessibilitat dels carrers Calvari, Corralot i Travessera Sant Benet” i que ha suposat una inversió municipal de 133.000 euros es pot donar com a acabat a falta d'instal·lar uns passamans en punts concrets. En la fotografia el tram de la Travessera de Sant Benet, entre Sant Benet i Calvari de pujada

Travessara de Sant Benet, entre Sant Benet i Calvari de baixada.
Els tres carrers ja llueixen les millores efectuades, tal com es pot vore en les fotografies. En el cas del carrer Calvari s’ha construït una vorera nova en un tram de 135 metres en la part sud del carrer, i s’ha augmentat l’amplada que és ara de 1’5 metres, més el rastell, quan abans era de 80 centímetres, cosa que facilita sense cap problema el pas d’una cadira de rodes per a les persones amb mobilitat reduïda, tal com marca la normativa.


Vorera del carrer Calvari, 134 metres doble ampla actualment

En el cas dels dos trams de la Travessera de Sant Benet, un tram s’ha repavimentat de nou, mentre en l’altra s’han substituït les escales per una rampa accessible amb baranes metàl·liques, on ara es col·loca el passamà d’acer inoxidable, en un extrem i en l’altre amb una escala mes senzilla.  

En el carrer Corralot s’han eliminat les escales anteriors, s’ha procedit a pavimentar el carrer i també es proveirà de passamans per ajudar a les persones majors en el trànsit pel carrer.



Carrer Corralot ara (falten els passamans) i amb les escales abans

Les obres han servit també per a fer accessibles els passos de vianants que donen entrada als carrers, així com per a millorar el sistema de desaigüe d’aigües de pluja en la zona afectada per les obres de millora i eliminar les barreres arquitectòniques.

Les reunions de barri, celebrades al Braç Treballador, varen triar en aquesta barriada la reparació de voreres del carrer Calvari, les travesseres de Sant Benet i Corralot, que són les obres executades. En una segona fase es contemplarien les voreres del carrer Sant Jaume, Sant Roc i carrer Dolors.
 
Rampa de la Travessera de Sant Benet. Ara es col·loquen els passamans.


L’empresa vallera Grau Pascual SA ha estat l’encarregada de dur a cap els treballs, prevista inicialment per a una durada de sis mesos, i amb una inversió final de 133.000 euros que compten amb una  subvenció de la Diputació de València dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis.