L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 24 de desembre del 2018

Una església plena va gaudir del Concert de Nadal de les corals Marinyén i infantil de Magraner



L'església parroquial de Sant Pere va acollir ahir per la vesprada el "Concert de Nadal" a càrrec de la Coral Marinyén i del Cor Infantil del CEIP Magraner. El concert patrocinat per la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament va ser seguit per una gran quantitat de vallers i vallers que omplien el temple parroquial de gom a gom, entre els quals hi havia una ampla representació de l'Ajuntament aixi com els rectors de les parròquies valleres.


El concert va comencar amb la interpretació només per la Coral Marinyén de les peces "Joia en el Món", el Cant de la Sibil·la, "What a wanderful worl", "Al·leluia", "Happy Christmas" i on "El cant de la Sibil·la" ha estat  introduït per tres xiquets fent sonar campanetes i com a veu solista, des del púlpit, Paqui Navarro. També cal indicar que "Al.leluia" de Leonard Cohen,  s'ha interpretat amb la lletra de la versió del duo català Filferro, i era una estrena del dia d'ahir. 


Les cançons "African al·leluia", "Oh happy day" i "Siyahamba" han estat interpretades conjuntament per Marinyén i el cor del CEIP Magraner.  A "Oh happy day" han cantat com a solistes Paqui Navarro i Marisol Grau acompanyades per xiquets del cor. davant amb elles. 


Els nombrosos i llargs aplaudiments dels espectadors han estat premiats pels cors amb la interpretacio afegida de les nadales "Adeste Fideles" i "Nit de Pau".