L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 11 de desembre del 2018

S'inicien les obres dels carrers Joan d'Àustria i Escorxador valorades en 132.000 euros




Avui s'han iniciat els treballs d’execució de l’obra denominada “Reurbanització del carrer Joan d’Àustria, Escorxador i Passeig Lepant", adjudicada entre les16 empreses interessades que havien presentat oferta a Pavasal SA per un valor final de 132.601 euros, IVA inclòs,  i un temps d’execució de 3 mesos.


El govern de Compromís ha contempla en el projecte de l’obra l’execució de les següents millores:

1.  Repavimentació  i    ampliació  de les voreres del carrer Joan d'Àustria,  Escorxador i   Passeig Lepant.

2. Repavimentació del ferm de trànsit del carrer Joan d'Àustria,  Escorxador i   Passeig Lepant.

3.  Adequació a la  normativa  d'accessibilitat vigent del  pas de vianants  en els encreuaments entre el carrer Joan d'Àustria,  Escorxador i  Passeig  Lepant .

4.  Millora  de la  seguretat  vial  dels  encreuaments  on conflueixen  varis  carrers  en diverses direccions de trànsit.



Aquestes obres, segons vam informar en el seu dia, van ser les prioritàries escollides pels veïns de la zona per a executar dins del Pla d’Inversions per barris

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una gran noticia, que fea falta i que ya es va dir en les reunions de barri, pues en esta zona no es va fer res en la epoca de la fartera del pp.

Juan ha dit...

Mals xapuceros. Han deixat sense accés als veïns a les cotxeres. Crides i no hi ha ningú de guardia. Hem pregunte si fora una empresa del poble si haguesim pogut trobar a algú. ;-(

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sense ànim de polèmica:

¿Xapuceros o la gent no fa cas d'allò que li informen? Nosaltres hem vist, es poden vore a les fotografies de la noticia, no ens ho ha contat ningú, els cartells apegats a les portes de les cotxeres informant de l'inici de les obres. De fet ahir divendres a migdia encara estaven.

I quant a si és o no una empresa del poble, cal saber que les obres publiques tenen un procés de concurs: cada empresa oferta un preu i s'emporta la faena la que més barat ho deixa. També cal saber que les empreses del poble no poden acudir a totes les obres publiques que hi ha ara engegades: Prado Comarcal, Carrer Calvari, Joan d'Austria, Metge Paco Valiente, reparació i substitució de zones de jocs en el parc de la Goleta...

Juan ha dit...

El cartel posa día 12 obres per reparacions a la xarxa potable. Gràcies a la cotorra m'he assabentat que açò va per a llarg. El dret a l'accés fora d'horari de treball s'ha violar ja que han tallat l'accés. El tema de l'empresa del poble és que possiblement siga més accessible en un cas com aquestos. Ara fins el dilluns búsca qui ta pegat. Això por ser una millora a valorar..no que siga del poble sino un telèfon de contacte o la resposta d'avant una urgència.