L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 22 de desembre del 2018

S'acosten les vacances de nadal i l'Agrupament Escolta L'Ombria ja es prepara!

El dissabte passat totes les seccions de l'Agrupament Escolata l'Ombria van passar el matí a la residència de la tercera edat Solimar on, junt amb les ancianes i ancians, van realitzar tres tallers per a ambientar i decorar el seu espai durant les festes mentre es contaven històries i anècdotes passades i es coneixien més entre tots i totes.

La vesprada va començar amb la primera Assemblea d'Agrupament on totes les famílies es van reunir al Saló d'Actes de l'Institut Jaume II el Just per a iniciar-se un poc més en què és l'escoltisme i saber què vol transmetre l'Ombria i poder conéixer al seu equip, la seua metodologia de treball i què projecte es proposen i com ho aconseguiran durant aquesta Ronda Solar. No cal oblidar que tant Expedició com Rutes es van encarregar de presentar els projectes que han creat i en què treballaran durant els propers mesos.

El passat diumenge es va realitzar el Consell General del Moviment Escolta de València a Villalonga, on membres de l'Ombria van assistir i van exposar als agrupaments escoltes com, per què i amb quina finalitat ha nascut l'Ombria, el qual finalment va ser acceptat i reconegut com a Agrupament Escolta.

L'agrupament ha agraït a la residència Solimar, a l'Institut Jaume II el Just, al Moviment Escolta de València i a cada agrupament que pertany al MEV per rebre'ls i confiar amb ells.

Ara l'Agrupament Escolta l'Ombria diu que li queden moltes coses per fer i descobrir, i per tant confia en la vostra presència a l'acampada de Nadal.