L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 23 de desembre del 2018

PLENARI DESEMBRE 2018: L’alcalde afirma: “El poble ha de saber la realitat de les coses”. I la realitat no té desperdici...



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va explicar en el plenari moltes de les qüestions que calen per entendre els pressupostos del 2019  a més d’altres referits a la política municipal dels darrers anys i que naixen de la realitat dels propis pressupostos. La intervenció des del punt de vista polític, no té res de desperdici.

L’alcalde va recordar la situació en que van trobar l’Ajuntament en el 2011 encara que, com deia, hi ha partit que no vol li parles dels temps passats on foren els protagonistes, però que és necessari parlar-ne perquè aquella greu situació ha condicionat tota la política municipal de Tavernes fins ara, i encara la condicionarà alguns anys més.

La situació de la nova depuradora que donarà servei al poble i la platja, les inversions, explicacions de partides del pressupostos i una explicació, per a qui vulga escoltar, de com fer esmenes d’un pressupost.

Una imatge val més que una llarga i detallada explicació escrita. Us deixem per tant amb l’explicació de l’alcalde, senzilla i molt ben entenedora –per qui vulga escoltar- de moltes qüestions, mentre afirmava: “El poble ha de saber la realitat de les coses”.




I en una segona intervenció ens aclareix el col·lector de la platja  i el perquè no ha estat construït abans, junt a altres qüestions entre les quals negava l’existència de pujades de taxes i impostos i demanava que li digueren les que s’havien pujat i en quin plenari. No cal dir que no va rebre cap resposta.  I això passava en el plenari on Compromís anunciava una baixada del 3% de l'IBI per al 2019, després de la baixada del 4% d'enguany, el 2018.