L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 13 de desembre del 2018

Notícies del Festivern 2018-19



El Festivern 2018-2019 ha donat a coneixer el cartell definitiu de grups que participaran en l’edició d’enguany a Tavernes. El cartell definitiu i complert és el que podeu vore dalt.

El Festivern un any més ja ha tingut la primera polèmica i atacs dels de sempre. Fa uns dies un partit de l’oposició acusava el govern de Jordi Joan i el regidor de festivals, Josep Llácer, de donar carta blanca al festival perquè pujara el volum de la música fins els 130 db, un nivell qualificat de dolor.

Eixe partit, que tots els anys té alguna cosa contra el Festivern - i ens demostrava de nou  que el primer que farà la dreta si arriba a governar serà eliminar-lo - no informava als veïns i amagava que la norma municipal que publicava el BOP era textualment la mateixa que Tavernes aplica tots els anys en Festes del Poble i en Falles sobre el volum de la música en espectacles.

Però tot no són ser noticies negatives al seu voltant. El  Festivern ha donat a conéixer la cançó oficial del festival "Hivern Tropical" de The Dance Crashers.


 També ha anunciat l’estrena en directe la nit de Cap d’Any i en el Festivern de Tavernes  del tema que forma el darrer videoclip del grup alrireny “Fumiga”. Es titula “Primera conjugació” i arriba després de l'últim single Karrasketon-La nit és nostra i Mediterrània, els èxits estiuencs de 2017 i 2018 que els van posicionar amb força al panorama musical valencià.








Un Festivern sense sexisme

Per un altra banda el Festivern ha donat a coneixer les normes de la campanya “Viu un Festivern sense sexisme”.

- No es toleren actituds sexistes, homòfobes ni trànsfobes. Les bromes o acudits sobre les identitats i orientacions sexuals no estan admeses. Ni la roba ni la forma de ballar et donen dret a assetjar a ningú.

- Tracta les persones amb respecte, res justifica cap tipus d’agressió.

- Sigues qui vols ser. Expressa la teua identitat i orientació sexual lliurement. Els estereotips també són violència masclista.

- Respecta un NO per resposta encara que hagen coquetejat amb tu. NO és NO, i no cal donar més explicacions. No forces cap persona a fer res que no vulga fer.



Viu el millor festival d’hivern amb respecte, cura i feminisme

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vixca el Festivern i gracies al Ayuntament i la tranquilitat que tenim de saber que tenim els nostres fills i filles en el poble.