L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 29 de desembre del 2018

L'Ajuntament planteja comprar un dron per ajudar a les forces de seguretat en tasques de vigilància



El govern de Compromís es planteja millorar el sistema de vigilància en el terme municipal amb l'ús de drons, tal com ja fan centenars de municipis avui dia que apliquen aquesta nova tecnologia en les tasques de la Policia Local. Tavernes se sumaria així a l'ús de les noves tecnologies cosa que permetrà als agents acudir de forma més immediata allà on calga la seua presència  i atendre les emergències. A la fotografia, el dron sobrevolava ahir la zona d'acampada de Marjaletes.

Imatge captada pel dron del final del passeig Colon

Ahir, es van efectuar diverses proves en la zona del Festivern, amb un resultat que segons ens ha comentat el regidor responsable de festivals, Josep Llácer, foren satisfactoris. El dron, comentava, pot ser una bona ajuda en totes les tasques que efectuen les forces de seguretat en aquests dies del festival.

L'aparell
Tavernes com fan molts pobles valencians, l'usaria com a mitjà de recolzament de les tasques de la policia local en un ampli ventall que pot anar des de la vigilància en sentit general i en el cas de Tavernes, amb amples zones de muntanya, es pot usar en paratges de difícil accés, o de prevenció d'incendis, recerca de desapareguts i fins i tot el control d'obres que es puguen realitzar al terme municipal.