L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de desembre del 2018

L'ajuntament millora i fa accessibles tres nous passos de vianants en la plaça del Prado


Els treballs de millora i transformació en accessibles dels passos de vianants existents situats entre el Centre de Salut i els carrers Gandia i Xeraco han acabat a falta del repintatge, com es pot ja apreciar en les fotografies.

Els passos existents, no accessibles, es transformen en uns altres d’accessibilitat total i segons la normativa actual, és a dir, implica transformar-los a quota zero, instal·lar paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda i vianants en general. 


L'Ajuntament continua la tasca de facilitar l’accés al Centre de Salut i a l’Escola de Música ubicats a la plaça del Prado amb una millora general de l’accessibilitat en els passos de vianants, i ara s'han iniciat la millora de dos passos ubicats al sud i un al nord de la plaça del Prado.

Pas que es desplacarà a l'esquerra per no guardar alineament amb l'edifici ni xamfrà


La normativa indica que els passos de vianants s'han de localitzat a partir de la intersecció de carrers, considerats en la línia de façana, i sempre a partir del xamfrà si l'hi ha, cosa que no acompleixen alguns passos actuals. Eixa circumstancia fa que alguns passos, s'hagen de modificar amb un menut desplaçat a un costat. I això és  per normativa i per millorar la seguretat del vianant en evitar-li els perills de cotxes que giren en l'encreuament.

Pas que es desplaçarà a l'esquerra per no guardar alineament  amb l'edifici


Totes les obres tenen com a objectiu millorar l'accessibilitat, facilitar l'accés a la plaça i al centre de Salut de les persones major i aquelles que tenen problemes de mobilitat, car no es pot oblidar que son centenars i centenars d’usuaris vallers els que diàriament van al Centre de Salut i a l'Escola de Música.

El pas s'ha desplaçat a l'esquerra per separar-lo del xamfrà com recomana la normativa

Totes aquestes obres estan compreses dins del projecte general de millora de la zona urbana corresponent a la plaça del Prado Comarcal-Mestre Sansaloni, seleccionada pels veïns en la reunió de barriada. El govern de Compromís inverteix un total de 210.000 euros per actuar en les voreres d’11 encreuaments, alguns ja acabats com els que donen accés a la Plaça d’Espanya i a la zona de jocs infantils o als carrers Rei En Jaume I, Gandia, Joaquin Verdú.






1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara falta q acaben el del carrer llevant,per lo q es veu s'ha quedat a mitjes.