L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de desembre del 2018

La VIII edició de la Sant Silvestre vallera va reunir a 600 participants



Tavernes va celebrar anit la “VIII Cursa de Sant Silvestre" amb un bon èxit de participació ja que es va batre el record d'assistència amb 600 participants a la prova organitzada pel Club d'Atletisme Valldinga i amb la col·laboració de l'Ajuntament a través de la regidoria d'Esports. En la fotografia el tret d'eixida de la cursa.


Autoritats i president del club en la foto protocol·lària abans de l'eixida

La cursa com ja és habitual va gaudir d’un bon ambient festiu, lúdic i sempre acompanyada amb el bon humor, cosa a la qual contribuïa la presència de molts participants disfressats.


El campió Vicent Plancha en l'entrada a meta
L'animació pels carrers del recorregut va ser patent i foren molts els vallers els que animaren els corredors, entre ells molts joves i xiquets i xiquetes, components del club esportius locals. El recorregut va ser un circuit urbà sobre els 3.000 metres



Cal remarcar també que ha estat una cursa solidària i que ha servit perquè Càritas Interparroquial i la secció local de la Lluita Contra el Cáncer aconseguiren fons per als seua objectius.



En acabar, l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el regidor d'Esports Josep Llácer i el president del Club d’Atletisme Raül Aparisi foren els encarregats de lliurar els obsequis als guanyadors. També obtingueren el seu detall, donat per cases comercials valleres, les millors disfresses de la cursa.





Aquesta ha estat la classificació final:

Homes:


1 Vicent Plancha de Simat
2 Salva Cantus de Tavernes
3 Salva Marrahí de Montaverner

Dones:

1 Neus Sansaloni de Tavernes 
2 Alba Juan de Tavernes
3 Paula Casanova de Benifairó