L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de desembre del 2018

Inversió de 35.000 euros per instal·lar jocs infantils nous i el paviment de cautxú del Parc Accessible del canal, en la Goleta.



El govern de Compromís ha realitzat una inversió de 35.000 euros en la millora dels jocs infantils del Parc Accessible ubicat al principi de la platja de la Goleta, al costat del canal i colònia de San Pablo.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora responsable de la brigada municipal, Noe Alberola, acompanyat del tècnic municipal han visitat les obres d'habilitació de nous jocs infantils i substitució del paviment de cautxú, executades al parc accessible de la Goleta per a gaudi dels més menuts. 



El nou paviment i els jocs infantils tenen una decoració amb motius marins, en concordança amb la localització i la decoració de la zona accessible. El manteniment posterior correrà a càrrec de la brigada municipal.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan ha recordat que el govern municipal du a cap obres de gran calat en la platja, com el col·lector i el nou vial perimetral, "però no descuida les obres petites "inversions que són més menudes però que milloraran la qualitat de vida dels nostres ciutadans, sobre tot els xiquets i xiquetes".


La millora d'aquest parc infantil, segons paraules de l'alcalde, s'emmarca dins de la política del govern de  Compromís de renovar i millorar totes les zones de jocs de Tavernes i platja, entre les qual cal destacar les ja executades del passeig del País Valencià, passeig Lepant, plaça d'Espanya i Cantalot en el nucli urbà i les de la plaça del Rei Moro a la platja.