L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 30 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Primera nit de concerts.



 El Festivern vivia ahir la seua primera nit, i no cal ni dir que va ser la nit dels aclamats “Zoo”, que viuen des de fa dos anys en una gira permanent. I Tavernes va rebre els gandians amb un recinte festiverner ple, de gom a gom, amb un públic entusiasta tal com pertocava amb un grup que actuava a la seua comarca . I no van decebre ningú.


Zoo al Festivern 2018
 A més, al llarg de la nit van actuar grups interessants com l’emergent de rap “Machete en  Boca”, dones damunt l’escenari amb un rap combatiu, i cançons molt aplaudides i amb la gent cantant a l’hora la seua famosa “Los Borbones són unos ladrones”.

L'envelat anit

Inercia
"Machete en boca"
 Una vetlada completada amb les  actuacions de “Tribade”, el grup de reggae “Adala & The Same Sons Band”, el rap del grup “Atupa”, “Novus Orado”, el nou projecte musical “Cactus”, el rock amb aires de la dècada dels noranta “Inèrcia”, l’energia incansable de “Maldats” i “Las Hijas de la Cúmbia”.

Vista de l'envelat
 
Adala $ The Same Sons Band
Tribade
Per avui diumenge, segon dia del Festivern, està anunciat el concert del grup italià d’ska i punk “Talco”, els madrilenys “Tremenda Jauría”, “Buhos”, un grup que no ha parat de fer actuacions, “Desakato”, les cançons combatives de “Mafalda”, el trio femení “Ira”,  els estils urbans de “Jazzwoman Periferia Norte” i els vallers “Metall i So”. I per cloure la vetllada, sonaran els ritmes de “Balkan Paradise Orchestra” i la música del discjòquei Bart Brown.

Atupa
  
El grup valler celebra el 25é aniversari de la seua fundació i segons indiquen en el seu perfil de facebook i el propi cartell tenen prevista l’actuació a les 6 de la vesprada.