L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 30 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Gran ambient en el poliesportiu municipal per als campionats de futbet, raspall i bàsquet.



Gran ambient en el Festivern en les activitats esportives que se celebren des d’ahir, perquè el Festivern no és només música i concerts sinó que porta aparellat un conjunt d’alternatives d’oci, recreatives i culturals, cas de les esportives.

Les instal·lacions municipals acullen la celebració de campionats de futbet, bàsquet i pilota valenciana, amb una gran acceptació entre els festiverners/festiverneres.


El VIIé  Campionat pilota al raspall Festivern 2018 ha reunit a 16 equips que hi participen en des d’ahir dissabte. Les partides es juguen al mini trinquet de Tavernes, distribuïts els equips en 4 grups tots contra tots en lligueta i passen a quarts de final A els dos millors de cada grup i els altres dos a quarts de final B. L’organització com sempre a càrrec del Club de Pilota Valldigna.

Equip "Aigua de l'Aixeta" de Tavernes
Equip de Muro d'Alcoi
El campionat de Futbet compta amb la participació de 24 equips cadascun amb 5 jugadors i distribuïts amb un total de 8 grups, que juguen la primera fase entre ells. Passa a quarts de final el campió de cada grup, que jugarà contra un altre quart finalista, i així successivament fins a la final, que està prevista per aquesta vesprada a partir de les 18 hores.


El campionat de bàsquet se celebra al llarg del dia d’avui. Un total de 20 equips distribuïts en grups de 5 equips. Passen a la fase següent els dos primers de cada grup, amb encreuament entre ells fins aconseguir dos finalistes que jugaran la final aquesta nit sobre les 22:30 hores.