L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 26 de desembre del 2018

Els propietaris de mascotes ja poden fer ús del parc caní del Polígon el Pla


 
El govern de Compromís posa en funcionament el nou parc caní de la zona del Polígon del Pla. La nova instal·lació dedicada a les mascotes s’ubica al costat del camí només a uns metres abans d’arribar a l’assut del riu Vaca. (vore fotografies)




Els treballs han acabat fa uns dies i consten d’un recinte completament tancat ama una porta d’entrada-eixida doble per tal d’augmentar la seguretat, i dins del recinte, com ve essent habitual en les instal·lacions que ja executat l’Ajuntament hi ha diversos elements de jocs i entreteniments per a les mascotes així com una font per a beure. Hi ha plantats arbres i hi ha banquets per a poder seure els propietaris dels animals.


Amb la posada en funcionament d’aquesta instal·lació són ja quatre els parcs canins existents, dos en el casc urbà i dos en la platja. El primer parc en el casc urbà es va construir en la zona dels Sequers i ara amb aquest a l’altra punta de la ciutat, en la zona del Polígon del Pla, es dóna el màxim de servei als propietaris de mascotes. A la platja el passat estiu es construïren un en la Zona del Parc del Molló i un altre al costat de l’església de Santa Maria. 




L’Ajuntament confia amb la instal·lació d’aquests parcs canins ajudar els veïns propietaris de mascotes a complir l'ordenança de tinença d'animals de companyia i conciliar la vida de les famílies que tenen mascotes amb aquelles que no tenen. Els parcs canins faciliten deixar els animals solts, sense limitació d'horaris i sense que representen cap problema als demés veïns.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sóc usuari d'aquest parc i estic molt content. Com a millora crec que falten dos qüestions: posar un cartell amb les normes (no tot el món recorda que s'ha d'arreglar els excements) i ficar més gespa com al del vegeret quan plou hi ha molt de fang.