L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 22 de desembre del 2018

El pare Nadal visita els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs


El Pare Nadal ha estat enguany ben matiner i s'ha avançat uns dies en la seua arribada a Tavernes perquè tenia tot el màxim interés a visitar els xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs de la Regidoria d'Esports. I no va quedar gens decebut perquè van ser sobre els 120 xiquets i xiquetes qui van acudir a veure'l al pavelló municipal. Per a ells va ser una jornada especial perquè tindre l'oportunitat de poder parlar, saludar i lliurar la seua felicitació al Pare Nadal, no és qualsevol cosa ni sempre és possible.
 
 
Primerament els 120 xiquets i xiquetes, que majorment van acudir acompanyats dels familiars directes, saltaren a la pista formant grups segons l'edat per fer una demostració als pares de tot allò que practiquen i duen a cap en l'Escola de Jocs: circuits de coordinacio, equilibri, lateralitat, salts, curses, llançaments a cistella... tot una sèries d'exercicis amb la finalitat de potenciar la mobilitat i les destreses motrius dels menuts.
 
 
 Després d'aquesta demostració infantil, va arribar el moment esperat pels menuts i el Pare Nadal acomplia les expectatives entrant al pavelló entre els aplaudiments dels xiquets, on era rebut pel regidor d'Esports, Josep Llacer. 
 
 
El pare Nadal va posar amb tots els xiquets i xiquetes per fer-se la tradicional foto de família. Després van poder saludar personalment els xiquets i xiquetes, tots amb l'esperança que el personatge arribat de les fredes terres del nord d'Europa faça realitat el seu somni el dia de Nadal, en forma del joguet amb el qual estan somniant de fa dies.