L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 24 de desembre del 2018

El Centre Excursionista participa en la Matinal de Marxa Nòrdica a Benifairó



Els membres de la secció de marxa nòrdica del Centre Excursionista de Tavernes  va participar en la Matinal de Marxa Nòrdica organitzada per l'Ajuntament de Benifairó el passat dissabte, dia 22 de desembre.

La xarrada tècnica va ser a càrrec de l'actual campió d'Espanya, el valler Ramón Àlvarez, i va tindre lloc en el saló d'actes de la Biblioteca Municipal.

Després de les explicacions tècniques, es va realitzar una marxa des de Benifairó fins el monestir de Santa Maria de Valldigna i la mesquita de la Xara. 


Es va poder comprovar-hi que cada dia hi ha mes gent que vol practicar aquesta modalitat esportiva, pel seus beneficis saludables.  L'us de bastons al caminar, amorteix l'impacte de les articulacions com els genolls i turmells, a mes de treballar els braços i musculs pectorals i de l'esquena.

Cal indicar que a la Matinal també hi va participar l'alcalde Josep Antoni i el regidor Manel de Benifairó.