L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 14 de desembre del 2018

El campionat de Colpbol, organitzat per "Copava" es presenta al pavelló Carlos Pellicer


La presentació de la lliga de Colpbol, senderisme i jocs adaptats ha tingut lloc avui al pavelló Carlos Pellicer. L'acte ha servit també per a presentar el nou equipaments dels jugadors, un obsequi de la firma "Frutas Bollo", que ha rebut de mans de la directora del centre "Integra Valldigna" una mostra dels treballs de Nadal realitzats pels alumnes d'aquest taller ocupacional.

El Colpbol és un esport inclusiu i com a demostració hem pogut vore moments abans com els alumnes del centre escolar Sant Josep Patronat estaven entrenat amb els jugadors del Centre Ocupacional la Valldigna. El campionat esta organitzat per "Copava " i participaran els Centres Ocupacionals d'alumnes amb diversitats funcionals. Avui mateix s'ha disputat el partit entre el centre de la Valldigna i el de la Costera, amb el resultat de 3-2 a favor dels de la Costera.

L'acte de presentació ha comptat amb una bona presència de familiars així com de  l'alcalde valler Jordi Joan i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, que es també secretaria de la Fundació Integra Valldigna. Els dos  responsables polítics, a més de reiterar el suport de l'Ajuntament a la fundació, els han desitjat unes bones festes i sort en el campionat i la resta d'activitats esportives que s'han engegat, que comptem amb el recolzament de la Regidoria d'Esports.