L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 17 de desembre del 2018

Demà dimarts es clausura la segona edició del programa d'inservió sociolaboral "Incorpora't".


La Secretària Autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, clouen demà dimarts, a partir de les 10 hores, el programa d'inserció sociolaboral "Incorpora't". L’acte tindrà lloc en el Centre Social Dolores Rojas (c/ Gabriel Hernández, 51) de Tavernes.
 
L’equip "Incorpora’t" està format per 5 psicòlogues i una treballadora social. Són un equip que pertany a l’Ajuntament de Tavernes i que treballa conjuntament amb el departament de Serveis Socials. En la foto superior, una reunió de Jordi Joan i Noe Alberola amb l'equip.
 
 El acte servirà perquè la responsable autonòmica de Serveis Socials, la vallera Helena Ferrando, comprove de primera mà el treball dut a terme pels treballadors i participants del programa "Incorpora’t" durant aquests mesos.
 
Alumnes d'Incorpora't del taller d'encaixadors de cítrics
 
L'Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 148.000 euros de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per dur a cap "Incorpora’t", el programa d'inserció sociolaboral impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, amb l'objectiu de promoure la inclusió sociolaboral i de lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació. 
 
La segona edició es clausurà demà dimarts després de mesos de formació amb itineraris personalitzats i sessions formatives per als participants en un programa, que en la seua primera edició a Tavernes va ser premiat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.