L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 28 de desembre del 2018

Concert de Cap d'Any de la Banda Simfònica de la SIUM



Ahir dijous la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes dirigida por Rafa Garrigós va oferir el Concert Extraordinari de Cap d'Anys. Cal dir que estava prevista la intervenció de l'actriu i cantant Carmen Climent, que no va poder participar per compromisos derivades del rodatge i gravació de la sèrie "Cuéntame" on participa a TVE.


Això va obligar a canviar el programa que estava previst i que ací, prèviament havíem anunciat, amb la introducció de peces tan notables com "La festa de les trompetes" amb el concurs dels trompetistes vallers Carlos Sancho i David Soriano, amb 25 anys en la banda, i Fernando Sansaloni amb 50 anys en la formació musical.


L'auditori de la Societat Musical es va omplir de gom a gom, amb molts aficionats dempeus en els laterals, i no cal dir que premiaren totes les obres amb grans aplaudiments. I com ve essent habitual, la popular "Marxa Radetzky", acompanyada a les palmes per tots els assistents, va tancar el programa anunciat, encara que el director Rafa Garrigos va oferir com a "bis" el pasdoble "San Antón Engerino" de la qual és autor.

El concert era també solidari amb Càritas i els assistents van poder fer palés el seu ajut a l'ONG local amb l'aportació d'un quilo de menjar no perible.



PROGRAMA COMPLET:

   I PART:

*San Antón Enguerino* (PD)
Rafael Garrigós

*Quadres d'una exposició*
Modest Músorgki

II PART:

*Funiculi Funicula*
Luigi Denza


*Festa de les trompetes*
Leroy Anderson


*A Christmas Festival*
Leroy Andersen

*Marxa Radetzky*

J. Strauss