L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 22 de desembre del 2018

Compromís de la Safor-Valldigna junt a Joan Baldoví defensa la citricultura valenciana



Compromís de la Safor-Valldigna  va efectuar ahir un acte en defensa de la citricultura valenciana a la localitat de Benifairó que va comptar amb la presencia del diputat al Congrés, Joan Baldoví, i representants de diversos col·lectius de la comarca.

En declaracions a la premsa, el diputat Joan Baldoví va assenyalar que “volem viure amb dignitat,  i els homes i dones que treballen en el camp diuen prou: volen anar a treballar a la terra, als magatzems i anar a collir la taronja amb dignitat i el tractat amb Sud-àfrica posa en perill la dignitat del camp valencià”.


Joan Baldoví va reivindicar la unió de totes les persones implicades en el treball i que viuen de la terra, però sobre tot va fer una crida als valencians i valencianes que creuen s’ha de poder dignament de la terra i de la taronja.

El diputat de Compromís, màxim defensor de la nostra taronja en el Congrés va ser molt categòric en les manifestacions al mitjans de comunicació:  “Els valencians ens hem de posar de peu i dir prou. Exigir-li al ministeri i dir-li que no volem parxes, perquè la retirada de 50.000 kg de fruita per a suc és un parxe i el que cal fer és aplicar la clàusula de salvaguarda front a Sud-àfrica perquè així les nostres taronges  puguen competir amb igualtat de condicions i vendre’s a Europa, que és en definitiva el mercat natural de la taronja valenciana. Eixim al carrer i reivindiquem poder viure amb dignitat del nostre treball”.

Previament, el diputat de Compromís havia visitat diversos paratges i camps on va comprovar la situació general així com els danys a Tavernes de les darrers pluges, situació de la qual va ser amplament informats pels regidors locals.