L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 16 de novembre del 2018

Us desitgem a tots una bona nit i un bon descans, després del dia mogut que hem viscut



Quan es fa fosc, i després del dia que hem tingut, amb tantes coses que han passat al llarg del dia, només volem desitjar que es mantinga l’oratge com està ara, sense més pluja que ens facen passar mala nit. I que descansem amb tranquil·litat.

Esperem que demà dissabte siga un dia tranquil, encara que els “homes dels oratges” de les televisions ja ens avisen que per a diumenge, i sobre tot dilluns, es pot repetir un episodi semblant amb vents i pluges per tota la península.

Us desitgem a tots i totes una bona nit i un bon descans, després del dia mogut que hem viscut. I també sobre tot volem expressar el nostre agraïment, que pensem comparteix tot Tavernes, a totes les persones que d'una manera o altra s'han esforçat i han treballat (regidors de l'Ajuntament, agents de les forces i cossos de seguretat, Protecció Civil, técnics i brigada municipal, treballadors de les retroexcavadores, particulars que han ajudat en casos concrets....)


Mentrestant, us oferim unes fotografies preses aquesta vesprada de distints punts del terme i  dos vídeos.

Riu Vaca i assut
El Clot de la Font
El Badell

Horts afectats per les inundacions
L'Ajuntament ha obert les comportes del canal de defensa que hi ha entre Cullera i Tavernes. Al mateix temps una màquina ha procedit a netejar tota l'arena que feia de tapó perque desaiguara l'aigua procedent de la Partida, també en part inundada.



I per últim una imatge de les inundacions en la nostra zona agrícola. Més trista pel perjudici que causarà l'aigua als nostres agricultors.  El govern de Compromís, segons ha dit aquesta vesprada la televisió valenciana "A punt",  proposarà al consistori la petició de que Tavernes siga declarada zona catastròfica. I raons i motius hi ha, més encara quan recordem que, segons el projecte, ja hauria de fer alguns anys que el Vaca hauria d'estar canalitzat i corregits tots els problemes que té. Disculpeu el so del vent en gravar des del cotxe.