L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 d’octubre del 2018

Xerrada "Dona i esport" demà dijous a les 20 hores Casa de la Cultura


Demà dijous, dia  25 d'octubre, tindrem a Tavernes una esportista de primer nivell com és Irene Garí, jugadora del València Basket femení, que milita en la primera divisió femenina, la Liga Dia. 

La jugadora d'Oliva és la convidada de luxe per a la xarrada "Dona i esport" que tindrà lloc al vestíbul de la Casa de la Cultura a partir de les 20.00h. Irene Garí ens contarà les seues vivències com a esportista i com a dona en l'esport d'èlit i també en la vida quotidiana, en què podem destacar la seva etapa a la Universitat de Texas-El Paso, on va combinar els estudis amb el bàsquet.

L'esdeveniment és totalment gratuït i està organitzat per les regidories d'Igualtat i d'Esports en el marc de la setmana de la 'Dona i esport', a més de comptar amb la col·laboració del CB Tavernes.

Tenim el gran honor de rebre al nostre municipi a una de les jugadores de bàsquet més destacades del panorama valencià i nacional actual en el marc d'una jornada reivindicativa amb una xarrada al voltant de la igualtat i el paper de les dones en l'esport i en la nostra societat en general. No us ho podeu perdre.