L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 4 d’octubre del 2018

Tavernes referma el seu compromís contra el canvi climàtic en la Conferència Internacional de l’Aliança del Clima




El regidor de Medi Ambient, Josep Llàcer, de Compromís ha representat Tavernes en la Conferència Internacional de l’Aliança del Clima celebrada aquests dies a Barcelona. La conferència porta com a lema “Connectant Ciutats. Solucions globals per a desafiaments globals” i en el cas de Tavernes referma el compromís de la nostra ciutat en la lluita contra el canvi climàtic i el treball per a dur a terme nous objectius municipals, nacionals i internacionals.

Josep Llácer ha manifestat que “en la lluita contra el canvi climàtic i el respecte al medi ambient, Tavernes sempre ha fet un pas avant per a donar suport i implantar les iniciatives encaminades a reduir un problema que ens afecta greument a tots”.

El regidor ha indicat que en la Conferència Internacional de l’Aliança del Clima s’ha refermat el compromís de Tavernes per a continuar treballant amb un pla i objectiu conjunt amb la resta de poblacions adherides, i s’han compartit experiències i idees innovadores que ens poden ajudar molt en este sentit. 

La conferència està emmarcada en el pacte dels alcaldes contra el canvi climàtic i el resultat dels acords i les conclusions extretes és la Declaració de Barcelona, signada per més de 1.700 poblacions d’arreu del món, per a continuar els compromisos que els municipis van adquirir després d’adherir-se a l’Aliança del Clima amb l’objectiu de combatre conjuntament el canvi climàtic i fer demandes a la Unió Europea i als governs nacionals abans de la XXIV Cimera del Clima de desembre.

Tavernes es compromet amb la firma de la Declaració de Barcelona en favor de l’Aliança del Clima, a continuar amb les accions dutes a terme fins ara i a reduir almenys un 10% les emissions cada cinc anys per a lluitar contra el canvi climàtic i ser un dels municipis referència amb la cura del medi ambient.