L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 6 d’octubre del 2018

Cinc atletes cadets del Centre Excursionista participen en la final A del Campionat d'Espanya



Set xiquetes de la Valldigna, 5 de Tavernes i 2 de Benifairó, participen avui dissabte, dia 6 d'octubre, en la final A del campionat d'Espanya de Clubs U16 formant part de l'equip de 18 atletes del club Atletisme Safor Delikia. Les proves se celebren en els pistes del riu Túria a València i hi participen els 8 millors equips de la categoria cadet d’Espanya.

La prova reuneix en les pistes del riu a Valencia els 8 millors equips de la categoria cadet d'Espanya, a saber:

- Playas Castellón.
- AD Marathon de Madrid.
- Cuevas de Nerja de Andalusia.
- Valencia Sports.
- Atletismo Alcorcon.
- Intel-Zoiti de Huesca.
- Image FDR de Burgos.
- Atletisme Safor Delikia

Les set atletes participen en les proves: 


Olga Bosch en disc i relleus 4x100.
Nerea Almiñana en relleus.
Judit Blasco 3000 metres i relleus 4x300.
Nuria Hernandez 300 metres i relleus 4x300.
Marta Gonzalez 100 metres tanques.
Neus Sansaloni 1000 metres.
Paula Casanova (reserva)


Cal indicar que les 5 primeres atletes també son membres de la Secció d'Atletisme del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (CETV). El campionat serà una gran experiència per aquests atletes.

Remés

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin sentit té, havent un CA ja a Tavernes, que el CETV faça secció d'atletisme. Per les mateixes, podria fer secció de tenis, o secció de patinatge, o secció de futbol, o secció de basket, o secció de rugby, faria açò el CETV? Caldria repensar bé el sentit d'estels actuacions... Coherència

Anònim ha dit...

Podria, no hi ha res en els estatuts que ho prohibix. Com té una secció de fotografia, o cultural, o trail, o escalada, o senderisme, o marxa nordica.... si filem tan prim, quin sentit té que les falles organitzen curses de correr o de BTT? No li posem tanques al camp.

Anònim ha dit...

Els clubs de futbol tenen seccións de basquet, atletisme, baloamà, rugbi i no passa res.
Ganes de crear problemes que tenen alguns, com Borràs en el pleno. De vergonya la seua actuació oblidant que ell es regidor de tots, del poble, sense partidismes.