L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 25 d’octubre del 2018

L'Ajuntament neteja des del diumenge les zones afectades per les pluges




La brigada municipal de l’Ajuntament de Tavernes, la brigada agrària i les brigades de les empreses de neteja viària, manteniment de zones verdes i sanejament estan actuant des de diumenge en la neteja dels carrers de Tavernes.


L'objectiu és esborrar el rastre en carrers i llocs del terme afectats de les fortes pluges viscudes dissabte de vesprada, quan els 221 litres sobre el casc de Tavernes ens tingueren a tota la població amb l’ai al cor durant unes hores pel risc de desbordament del Vaca. 


Actualment el consistori elabora amb caràcter prioritari l’inventari de danys tant en infraestructures com en edificis públics i espera acollir-se al decret d’ajudes que la Generalitat preveu aprovar en els pròxims dies.