L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 d’octubre del 2018

L'Ajuntamen informa (21:10 hores): Normalitat a tot el municipi a hores d’ara.




Encara que aquest matí s’han produït alguns episodis de pluja intensa, la vesprada ha estat molt tranquil·la. Així i tot, les previsions de l’Agencia Estatal de Meteorologia pronostiquen forts ruixats en les pròximes hores, i mantenen l'alerta taronja per aquesta qüestió. Preguem que es mantinga la prudència durant aquestes hores, una prudència que mantenim també des de les institucions per a evitar qualsevol risc per a la ciutadania. 

Donada aquesta situació, l’Ajuntament de Tavernes  ha decidit suspendre l’activitat en tots els centres educatius també per a demà divendres 19 d’octubre. La decisió afecta a tots els centres educatius de la ciutat, inclosos els instituts, el centre de convivència de menors, i l’escola d’adults Bolomor. També estan suspeses les activitats públiques a les instal·lacions esportives municipals i la biblioteca municipal.

En cas que la situació evolucione favorablement i desapareguen les alertes meteorològiques emeses pels organismes competents, l’Ajuntament emetrà un nou comunicat informant sobre les activitats esportives i culturals programades per a demà a la vesprada.

 La situació de les carreteres de Tavernes és de normalitat. Recordem que cal evitar tot desplaçament que no siga necessari mentre estiguen actives les alertes, i es recomana no estacionar en zones inundables.

El nivell del riu Vaca no és alt, i desaigua amb normalitat.

Recomanem seguir els canals d'informació oficials de l’Ajuntament per tal d'estar al corrent de les últimes novetats.

Agraïm la col·laboració.

 Informació meteorològica: