L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 3 d’octubre del 2018

La falla La Via va celebrar dissabte l'Oktober Viafest


La Falla La Via va celebrar el passat dissabte i de forma espectacular la cinquena edició de l'Oktober Viafest.

Els preparatius a càrrec dels més valentes i valents començava a les 6 de la matinada, quan ja estaven enllestint el carrer per a la inauguració de la festa. Aproximadament a les 12 del migdia s'inicià el comboi faller: la cervesa brollava de les gerres, les creïlles, els frànkfurts i la resta de menjar bavarés alimentaven les nombroses visites que es rebien.


La música dels Dj, els inflables i l'ambient festiu feren que menuts i grans gaudiren d'un matí excepcional. De vesprada, la música en directe i els sorteigs feren que les ganes de festa augmentaren fins a mitjanit.

Una vegada acabada la festa, i abans d'entrar en la matinada, estava tot recollit i el carrer net, com si res hagués succeït.

La falla la Via ha donat les gràcies a totes les delegacions, participants, amics, amigues i visitants per seguir fent gran l'OktoberViafest.