L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 7 d’octubre del 2018

El programa Incorpora’t d’inserció sociolaboral de Tavernes comença les sessions formatives.


 


El programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, ha iniciat les sessions formatives de la segona edició amb els participants del programa. En la foto superior una imatge del curs d'encaixadors.

L’alcalde Jordi Joan, de Compromís,  ha visitat els professionals d’Incorpora’t i les sessions formatives per a conèixer de primera mà el desenvolupament del programa, i ha destacant que “la iniciativa és una gran notícia per a Tavernes pels excel·lents resultats que ofereix i pel paper de cohesionador social que exerceix”.

Curs d'encaixadors
La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, de Compromís, ha posat en valor el treball de l’equip de professional format per psicòlegs i treballadors socials en coordinació amb l’equip base de Serveis Socials. “Són professionals que orienten i ofereixen ferramentes per a aconseguir un horitzó de vida digna als centenars de vallers que participen d’aquest programa”

La iniciativa està finançada per fons europeus i compta amb la col·laboració de la  Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. “Incorporat” ofereix formació en informàtica als participants dins dels itineraris personalitzats d’inserció sociolaboral, així com cursos d’encaixadors, activitats que pretenen donar més i millors ferramentes per a trobar ocupació.


Reunió de l'alcalde i la regidora amb els responsables d'Incorporat
 L’objectiu del programa és oferir formació, orientació i assessorament per a dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral. Per desenvolupar el programa, el consistori valler ha contractat psicòlegs experts en orientació i inserció laboral, que treballaran de forma coordinada amb els treballadors socials municipals durant sis mesos.

El programa fou reconegut en els premis de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies al Bon Govern, en la categoria de Gestió de Projectes i Fons Europeus, donats els bons resultats aconseguits en la primera edició i l’èxit del programa quant a l’aplicació local.