L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 2 d’octubre del 2018

Compromís demana al govern de Pedro Sánchez un accés a l'autopista per Tavernes



Compromís ha anunciat que demanarà al govern de Pedro Sánchez la construcció d'un nou accés al pas de l'autopista AP-7 per Tavernes (en la fotografia). El grup en el Congrés de Compromís se suma a la sol·licitud del plenari del passat mes d'agost de Tavernes quan es va aprovar la proposta del govern municipal en aquest sentit.

Tal com en el seu dia vam informar, el consistori va fer seua la proposta del govern de Compromís i va aprovar sol·licitar un enllaç a l’autopista AP-7 al nostre terme municipal per connectar-la amb la N-332 i la CV-50.

Encreuament de la nacional i l'autopista formant un gran pont a Borderia

Compromís ja ha advertit que els quatre diputats a Madrid pressionaran els socialistes perquè no flaquegen i més ara quan el 31 de desembre han de desaparéixer els peatges de l'AP-7 entre la Sénia i Alacant. Va ser precisament aquest alliberament de l'autopista la que ha dut a sol·licitar uns accessos que han de servir per a descongestionar les carreteres nacionals 332 i 334.

En el cas de Tavernes, cal recordar que al nostre terme es connecten tres artèries principals que comuniquen diferents comarques, províncies i comunitats autònomes: l’autopista AP-7, la nacional N-332 i la carretera autonòmica CV-50, sense oblidar que milers i milers de vehicles, molts d’ells pesants, transporten tot tipus de mercaderies pel mig de Tavernes i la Valldigna diàriament, amb desplaçaments de desenes de quilòmetres per a accedir des d’una a altra via de comunicació. 

Efectuar l’enllaç a l’AP-7 en Tavernes pot fer innecessària l’execució de les obres de desdoblament de la N-332 amb estalvi econòmic i evitar l’impacte ambiental en el territori que provocarà l’ampliació del traçat de la N-332 des de Tavernes fins Xeraco i Xeresa.
18.000 vehicles diaris pel mig de Tavernes

Compromís ha assegurat que les inversions relacionades amb l'autopista s'inclouran en el paquet de reivindicacions que Compromís presentarà al govern espanyol en el procés d'aprovació dels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de 2019.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

I el desvio de cv 50 per fora del casc urba per a cuant

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això s'ha explicat moltes vegades dins de la canalització del Vaca i de la redacció del projecte que ha encomanat la Generalitat de la nova ronda.
Fes una recerca en les nostres notícies que està ben explicat.