L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 17 de setembre del 2018

L'actuació d'Eugeni Alemany tanca els actes festius de les Festes del Poble 2018

 
Anit poguérem gaudir de l'últim acte de les festes a la Plaça Major amb "En persona guanye", un espectacle còmic, escrit i protagonitzat per l'humorista i presentador de televisió, Eugeni Alemany.


Un xou que, sota l'aparença d'un monòleg, juga amb la improvisació i la irreverència teatral del cabaret, la interacció amb el públic i el ritme frenètic característic dels programes de televisió en directe.


L'Eugeni, molt conegut pel programa "Trau la llengua" que actualment s'emet en la nova televisió valenciana À Punt, també presenta a la mateixa televisió el concurs diari "Atrapa'm si pots", en el qual ja hi ha participat una persona de Tavernes.

Eugeni, als pocs minuts minuts de l'espectacle, ja s'havia posat el públic a la butxaca, amb les històries quotidianes de les mares valencianes, improvisacions i participació del públic.

 

La plaça,  plena de gom a gom, va riure les històries que l'Eugeni contava, vivències que tots hem viscut quasi de la mateix manera però  de les quals Eugeni en desvela la part oculta, còmica la majoria, tràgica d'altres.



Després de l'espectacle es formà una llarga cua per saludar el monologuista i fer-se fotos amb ell. Simpàtic com és, sempre trobava el comentari ocorrent per saludar els fans que s'hi acostaven. 
 
En resum un bon espectacle per tancar unes festes que, encara que deslluïdes pels molts dies de pluja i l'ai al cor de si se suspenien actes o no, han respost a les expectatives i són milers i milers de vallers i valleres els que les hi han gaudit.