L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 14 de setembre del 2018

La Seven Crashers actua a Tavernes i rememora èxits de passades actuacions




L'actuació de la Seven Crashers, en el Passeig del País Valencià, es va iniciar una vegada acabat el musical de cine de la plaça Major. No cal ni dir que la Seven Crashers va tenir molt bona acollida, és un conjunt molt conegut al poble i té molts incondicionals per les seues grans actuacions en directes.
 

El concert  va començar amb ganes en tant que representava reprendre novament les festes per part dels assistents i  vam poder gaudir d'una música coneguda i variada.

La Seven Crashers no va defraudar en cap moment de la seua actuació i va tornar a demostrar que la seua presència és tot una garantia d'èxit.


El passeig, que és un espai bastant gran, estava completament ple d'espectadors, molt dells admiradors del conjunt.