L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 8 de setembre del 2018

Cursa de xiquets i xiquetes de Festes del Poble




El Club d’Atletisme Valldigna va celebrar ahir una cursa per a xiquets i xiquetes, en totes les categories d’edat, i amb una distància màxima de 800 metres.

El començament va resultar dubtós per la presència de la pluja que ens va acompanyar ahir al llarg del dia, però finalment l’oratge va respectar la cursa i s’hi va celebrar amb total normalitat per a goig de grans i menuts.


No cal que us expliquem com estava el circuit: ple de gom a gom de familiars. Les fotos parlen per elles soles. També cal recordar el gran treball de Juanba Mifsud animador de la cursa al micròfon.



Tots els participaren reberen el seu trofeu, una medalla i una botella d’aigua a més d’un regalet. L’acte de lliurament de trofeus i medalles va comptar amb la presència de la regidora d’Educació, Bea Ferreres, i del regidor d’Esports Josep Llàcer.

Us oferim unes fotos de l’esdeveniment.