L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 12 de setembre del 2018

Cecilia Arnau participa avui al concert anual de Lexus amb Inma Shara com a guanyadora dels Premis Excelència



Cecília Arnau ha estat guanyadora de la “I Edició dels Premis Excel·lència de la música” que patrocina Lexus i té a la directora d’orquesta Inma Shara com a garant principal. (En la foto en rebre el premi d'un concurs a Canet d'en Berenguer)

Per tant, Cecilia tindrà el privilegi de pujar a l’escenari avui mateix en el concert anual d’Inma Shara amb Lexus a celebrar a la Casa d’Amèrica de Madrid i interpretar sota la batuta de la prestigiosa directora d’orquestra.

La xiqueta vallera Cecilia Arnau, que estudia al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo, va ser la guanyadora elegida per la directora  Inma Shara i va haver d’interpretar una peça musical que suposara una interpretació musical del vehicle Lexus NX 300h Híbrit. Cal indicar que en el concurs han participat músics dels conservatoris de La Corunya, Cantàbria, Saragossa,  Castelló, València, Vigo, Sevilla, Barcelona, Lleó i de l’Escola de Música de Madrid.

Cecilia Arnau té 8 anys i és  filla del music valler Eduardo Arnau Grau, musicòleg i violinista de prestigi a més de catedràtic de Violí del Conservatori Superior "Joaquin Rodrigo" de València. És per tant, néta d’Eduardo Arnau Moreno, director que va ser durant 40 anys de la SIUM de Tavernes i fill predilecte de la ciutat.

La nostra enhorabona a Cecília Arnau i a tota la família.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Campiona!!