L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 8 de setembre del 2018

Carrers engalanats 2018


Aquests dies i abans de diumenge de matí quan passarà el jurat per valorar-los, els carrers de Tavernes s'engalanen per a lluir els ornaments i la decoració que els veïns han preparat per al tradicional concurs de la celebració de les Festes Majors de Tavernes 2018. 

Una vegada muntats, si el temps no ens en fa alguna dolenta, del dia 8 fins al 16 de setembre, veïns i visitants podran gaudir de l'espectacle de veure els carrers vestits de gal·la per a les festes. 

L'ajuntament ha disposat premis premis per a tots els participants, a més d'un premi més quantiós per al 3 primers classificats. 
 
Premis: 1er.  800 €
              2on. 700 €
              3er.  600 €
              Per participar: 150€