L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 12 d’agost del 2018

PLENARI AGOST 2018: Tavernes elegirà jutge de pau.



Segons es va informar en el plenari passat, l’actual jutge de pau de Tavernes, Julio Pallàs, i el seu substitut  Miguel E. Borràs acaben pròximament el seu mandat després que foren elegits en el 2014 pel plenari de Tavernes, i s'ha de procedir a elegir-ne, segons indica la normativa actual, que no impedeix en cap moment es puguen presentar les mateixes persones. (En la fotografia de la "Puja" del Crist, Julio Pallàs  està  al costat de l'alcalde Jordi Joan)

El plenari per unanimitat, i seguint la norma legal, va aprovar el procés de substitució. Qualsevol interessat a ser jutge de pau presentarà la seua sol·licitud en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament durant el termini de 10 dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació de l’edicte  pertinent  de l'acord municipal en el Butlletí Oficial de la Província.

Si es presenten més de dues sol·licituds, serà el plenari qui ha de decidir per votació i ho farà tenint en compte l’experiència en tasques, càrrecs o responsabilitats que impliquen resolució de conflictes veïnals, actuacions arbitrals, mediadores i conciliadores, així com les característiques  professionals,  de  capacitació  i  altres circumstàncies  personals. 

Un altre factor que tindrà en compte és que l’activitat professional o mercantil de l’aspirant siga adequada  per la no interferència ni generació de menyscapte a la imparcialitat   o independència de l’exercici de les funcions de  jutge  de  pau.

L'elegit prendrà possessió del càrrec, que exercirà durant 4 anys.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I si no té molta feina... bon senyal!!