L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 28 d’agost del 2018

"Los Ligeros" celebren els seus 50 anys d'existència

 
"Los ligeros" el tradicional grup de jugadors i bons afeccionats al futbol  han celebrat  en el Camp Municipal els cinquanta anys de la seua existència.

Cinquanta anys són molts, encara que sembla ser que va anar ahir i que solament han passat uns dias quan un grup de jugadors, encara que ja jubilats per a la practica federativa,  i afeccionats  van decidir  jugar tots els diumenges el seu partit de futbol a partir de les vuit del matí.

Els participants es van dividir en dos grups, que es van denominar com els jugadors de pilota valencians: rogets i blavets, es van imposar les seues pròpies regles i amb elles i sense àrbitre,  celebraven el seu partit setmanal matinal.

 I què passava? Males cares, disputes sobre jugades però al final, sempre regnava la voluntat de mantenir la tradicions i el partit setmanal. 



Així, un any, dos.... una dècada, dues dècades fins a arribar als cinquenta anys. Els jugadors han anat canviant, la composició dels equips rogets i blavets ha sigut diferent, però s'han reunit, els de abans els més veterans que ja no poden jugar al futbol i els d'ara, les noves generacions, per a jugar un partit de futbol entre ells, com en els vells  temps. Després a recuperar forces amb un tentempie d'esmorzar però sobre a destacar l'estona agradable passada recordant les velles  gestes esportives..

 I el partit de celebració ha estat guanyat per 2-0 pels rogets, però a ningú li importava el resultat perquè allò que valia i  era digne de remarcar ha sigut la camaraderia, l'amistat de tants anys.

 



I com tot grup que se precie hi ha hagut un emotiu record a tants companys que se n'han anat, amb aqueix emotiu minut de silenci guardat per tots els companys. La treta d'honor ho ha realitzat Juan Espi "Fotgeta" i José Palomares " Catxorro" , els mes veterans.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Josep LLacer que ha deixat una estona les seues obligacions municipals d'aquests dies i ha estat amb els componenetes de "Los ligeros" i ha compartit amb ells aquest bons moments de celebració del 50 aniversari de la constitució del grup.