L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 d’agost del 2018

Demà divendres, dia 3, a partir de les 20'30 hores: 30 edició de la Volta a Peu a la platja de Tavernes




La Volta a Peu platja de Tavernes celebra enguany el seu 30 aniversari i tot està a punt perquè l’esdeveniment, anunciat per al divendres dia 3 a partir de les 20’30 hores resulte més espectacular que en passades edicions.
De fet s’espera que la participació arribe a un gran nivell, i bona prova és que avui a les 12 hores ja sobrepassaven els 650 inscrits en el web www.mychip.es , als quals cal sumar els inscrits en la tenda de Tavernes Cesar Sport. 
 La prova, com ve essent costum, tindrà un recorregut total de 8.000 metretres, totalment urbans i plans per la urbanització de la platja, cosa que suma un gran atractiu a la prova. Atletes professionals de renom com Pili Vázquez, Tinet Sieres, Hassane Ahouchar i Khalifa Zarhnouin prendran l’eixida en esta edició tan especial i lluitaran per vèncer alhora que ofereixen un gran espectacle al públic.
 Josep Llàcer, regidor d’Esports de Compromís, ha destacat el “valor turístic i dinamitzador que té la Volta a Peu per a Tavernes, i més en una edició tan especial pel 30é aniversari d’una de les curses referents de l’estiu al territori valencià”. “Les bones xifres de participació i públic en els darrers anys certifiquen el suport de l’Ajuntament a l’esport i, en concret, a l’atletisme".


S’han establert diverses categories i tres premis en metàl·lic per als primers classificats de la general de 100, 75 i 50 euros, tant en homes com en dones, a més de diverses sorpreses que el club no ha donat a conèixer dins de la celebració del 30 aniversari. Recordem que els menors de 16 anys no poden participar en la cursa.

L’organització per a facilitar la inscripció habilitarà una zona perquè el mateix dia de la cursa puguen inscriure’s al preu de 10 euros la participació. Cal dir que les inscripcions prèvies costen només 8 euros.

Com sempre es comptarà amb assistència sanitària, ubicada en el lloc d’eixida i de meta, i una ambulància per cas de necessitat, mentre tot el circuit urbà estarà controlat per la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil  i una gran quantitat de voluntaris (més de 150 segons l’organització). Cal saber que el servei d’autobusos finalitzarà a les 19:30 hores. A més, l’Ajuntament prega als veïns que no circulen amb els vehicles per la platja durant el transcurs de la prova per a evitar embussos.